Prijzen & Garantie

Prijs

Bij Officeplan altijd de beste prijs middels onze Prijsgarantie.
Wij willen in alles de beste zijn dus ook in prijs, het kan echter gebeuren dat wij een lagere prijs bij een aanbieder over het hoofd zien. Heeft u het wel gezien meld het per email: en u krijgt bij aankoop bij ons de laagste prijs. Uitgesloten zijn aanbiedingen en opruimingsacties en het geldt voor aanbieders binnen Nederland.
*alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Officeplan kwaliteit

Onze jong gebruikte kantoormeubels worden altijd gecontroleerd en gekeurd vóór verkoop.
Het wordt grondig gereinigd, is compleet en alle onderdelen en mechanieken goed werkend.
Met name zitmeubilair wordt grondig gecontroleerd op de bekleding, schuim in zit- en rug kussens, kantelmechaniekfunctie, goed rollende wielen, de gasveren en de degelijkheid van de onderstellen.

Garantietermijn

Ons kwaliteitsplan geeft ons vertrouwen in het door ons aangeboden kantoormeubilair. Daarom geven wij de volgende standaard garantie:

  • Nieuw  -en gebruikt kantoormeubilair 24 maanden.

Garantie omschrijving

Onze gebruikte kantoormeubels worden zorgvuldig op kwaliteit en functionaliteit gecontroleerd conform kwaliteitsplan. Onder garantie valt het kantoormeubilair dat defect is geraakt waardoor het niet meer naar behoren functioneert. Indien de gebruiker aantoonbaar onjuist gebruik heeft gemaakt van het product, dan vervalt de garantie.

Garantie procedure

Een defect binnen garantietermijn? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 088-0204666 of stuur een e-mail naar .
Graag ontvangen wij een beschrijving en foto van het defect. In overleg komen wij het artikel binnen 10 werkdagen repareren of vervangen.